Vrhunska injektabilna alternativa lokalnoj liposukciji podbratka. 

Sagon Melt najnoviji je, snažan alat u modeliranju i lokalnom topljenju masnih naslaga donjeg dijela lica, točnije popularnog „podbratka“, bez odlaska pod nož! 

Svi smo, manje ili više, osjetljivi na svoju bradu. Zato su stručnjaci razvili posebne tehnike aplikacije dermalnih filera u cilju poboljšanja definicije i kontura lica kako bi se postigao željeni oblik brade i linije čeljusti. Ipak, problem koji najviše muči klijente, ali je i za liječnike bio izazovan je podbradak. Kako bi se ta problematika reducirala donedavno se još najčešće pribjegavalo kirurškim postupcima i lokalnoj liposukciji, No, sad postoji rješenje i za to! 

 

Djelovanje Sagoni Melt tretmana

Sagoni Melt, suvremen je injektibilni preparat koji sadrži deoksikoličnu kiselinu koja je odgovorna za razgradnju prirodnih fosfolipida, odnosno masnih stanica, dok L-Carnitin omogućava prijenos otopljene masti u mitohondrije i njihovo „izgaranje“. Caffein pak dodatno ubrzava sagorijevanje tako rastopljenih masnih stanica. 

Kako bi proces lokaliziranog „topljenja“ viška masti bio ugodniji, Sagoni Melt u sebi objedinjuje i antiinflamatorne tvari poput ekstrakta ginko bilobe, pantenola te tvari sa antioksidativnim efektom poput tiamina.

 

Kome je tretman namijenjen? 

Ovaj inovativan tretman namijenjen je svim klijenticama i klijentima koji žele reducirati lokalizirano masno tkivo na donjem dijelu lica koje se ponaša poput „dvostruke brade“ vidljive pri pregibanju vrata prema naprijed. 

 

Kako izgleda postupak? 

Nakon pripreme i čišćenja kože lica, Sagoni Melt aplicira se nježnom iglicom poput mezoterapije u masni jastučić podbratka. Sam proces lipolize očituje se u narednim danima osjećajem peckanja i crvenilom kože, a da bi se postigao ravnomjeran učinak, tretirano područje potrebno je masirati posebno formuliranom Sagoni Melt kremom za kućnu njegu. Ona je sastavni dio tretmana kako bi se omogućilo ravnomjerno raspoređivanje apliciranog preparata te ujedno potakla limfna drenaža otopljenih masnih stanica uz nježan osjećaj svježine i hladnoće kože. 

 

Rezultati Sagoni Melt tretmana

Za potpuni učinak najčešće je potrebno provesti 3 – 4 tretmana u razmaku od 3 tjedna. Dodatan se učinak postiže ručnom limfnom drenažom vrata te pripadajućom kremom za kućnu upotrebu. Oporavak kod većine klijenata nije potreban. 

Cjenik kozmetoloških tretmana vidite ovdje.

Malcare WordPress Security