Tako snažan, a tako PICO! 

PICO na prvu svojim imenom asocira na nešto malo i nježno, no ovaj „mali“ laserski uređaj za uklanjanje tetovaža, hiperpigmentacija, melazmi i pomlađivanje svojim karakteristikama sve je samo ne „pico“. Najjači, najmoćniji i najbrži laserski uređaj na svjetskom tržištu poznatog njemačkog proizvođača Asclepion Laser Technologies, laser posljednje,  pete generacije ekskluzivno je dostupan u Boutique Clinic SKINOVA. 

 

Prvi u Hrvatskoj za iznimne rezultate u kratkom roku 

Najnapredniji PICO laser u Hrvatskoj je dostupan samo kod nas, a temeljen je na svjetlosnoj zraci koja ultra kratkim, pico, sekundama uništava pigment na veličinu praha (tzv. „dusting“). Zbog brzine svoje laserske zrake u samo 5 do 7 tretmana reducira pigmente boje, bilo da se radi o bojama na bazi titanium oksida, karbon pigmentima ili organometalnim bojama. Jednako je učinkovit i na trajnom make-upu, kao i na prirodnim pigmentima koji se nalaze u hiperpigmentacijama, lentigo promjenama, „sunčanim pjegama, cafe-aut-lait promjenama ili pjegicama. Za usporedbu, potrebno je 10 do 15 tretmana uređajem starije generacije, tzv. Q Switched lasera, kako bi se postigli isti ovi rezultati. Tako PICO laser štedi vaše vrijeme i novac. 

 

U čemu je tajna PICO lasera? 

Laseri se temelje na količini energije koju stvara zraka. Prednost PICO lasera leži u činjenici da mu je potrebno manje energije što se posljedično pokazuje u manjem broju dolazaka na tretmane, brzini redukcije boje, puno manje komplikacija te vremena potrebnog za oporavak. Najvažnije od svega je da se tkivo manje oštećuje ako je energija manja, a to je upravo ono što PICO čini. Konkretne brojke pokazuju kako je Q Switch uklanjao tetovažu na energiji jačine 10 – 20 J/cm², dok PICO laser isti rezultat postiže snagom 0.35 – 1.1 J/cm², stoga je razlika i više nego očigledna. 

 

Što je moguće tretirati PICO laserom?

Zbog svog fotodestrukcijskog mehanizma djelovanja na pigment boje, PICO laserom brzo i učinkovito uklanjamo tetovaže, hiperpigmentacije, melazmu, promjene nastale djelovanjem sunčevog zračenja, ali i mitesere i pjegice te izvodimo popularni „Hollywood peel“ (karbonski peeling) bez nanošenja crne paste od aktivnog ugljena zavidno čisteći pore, smanjujući pjegice i mitesere. 

 

Vrhunski rezultati u rukama laserskog stručnjaka 

Kako bi se postigli najbolji rezultati, osim iznimnog laserskog uređaja, potreban je stručnjak u čijim će rukama ta tehnologija postići svoj vrhunac. Dr. Josip Lovrić u javnosti slovi kao „stručnjak za lasere“, a sebe skromno naziva „zaljubljenikom u lasersku tehnologiju“. Do sada je odradio nebrojeno tretmana i jedan je od stručnjaka koji su sudjelovali u razvoju posebnog, i u svijetu jedinstvenog, Romeo laser za redukciju hrkanja. Nadalje, pod okriljem proizvođaća, razvio je i  poznati Laser Serum Infusion tretman, a svoje znanje posreduje i kolegama jer je i edukator svjetski priznatog proizvođača lasera Asclepion Laser Technologies sa sjedištem u Njemačkoj. Upravo je zato hrvatska premijera PICO lasera dostupna upravo u Boutique Clinic SKINOVA.

Birajte za svoju kožu samo najbolje, najsigurnije i najkvalitetnije. Rezervirajte svoj termin i prepustite se u sigurne ruke našeg dr. Lovrića koji će vas uvjeriti u iznimnost PICO lasera! 

 

Cjenik tretmana PICO laserom vidite ovdje.

Malcare WordPress Security