Butique Clinic Skinova

Novootvoreni, a iznimno iskusni!

U samom centru Zagreba, na adresi Gundulićeva 56, smjestila se „boutique“ klinika koja na beauty scenu vraća ono što svi žele – jedinstven i prepoznatljiv stil osnivača, upotpunjen intimnim, decentnim prostorom s osjećajem doma i pripadnosti. Nakon višegodišnjeg rada u estetskoj klinici, osluškujući ideje, želje i potrebe svojih klijenata, poznati estetski liječnik, dr. Josip Lovrić, iznjedrio je misao o otvaranju intimnog „boutique“ prostora namijenjenog pružanju usluga iz domene estetske medicine. 

 

Kao prava mala oaza mira „Boutique“ klinika SKINOVA ukomponirala je upravo ono što su klijentice godinama šaptale na uho – želimo topao prostor sa šarmom doma u kojem ćemo otvoreno pričati o svojim željama i s punim povjerenjem prepustiti se stručnjacima koji će naše želje pretvoriti u stvarnost. Slogan klinike „Mjesto gdje ljepota šapuće“ nametnuo se gotovo sam od sebe jer istinska ljepota i rezultati nakon estetskih tretmana moraju šaptati – moraju nama biti vidljivi, a opet za druge pomalo neprimjetni. Upravo po takvim rezultatima poznat je dr. Lovrić te je zato zasluženo dobio laskavu titulu „virtuoz dermalnih filera“. Stoga gotovo da nema osobe koja prati estetiku, a da nije čula za njega. 

Prostor u kojem se klinika smjestila odiše šarmom starog Zagreba. Visoki stropovi i izrezbarena vrata odaju toplinu bez pretjeranog arhitektonskog uplitanja. Ovakvi prostori imaju svoju povijesnu priču koju smo prigrlili i na koju smo se naslonili.

Novosti

Saznajte najnovije vijesti

May 12, 2021
The Saltfacial
Konačno u Hrvatskoj! Snaga mora i morske soli u jedinstvenom tretmanu za vašu kožu
read more

Partneri

Malcare WordPress Security