Dr. Med.

Josip Lovrić

3200
Uspješnih zahvata
500
Zadovoljnih klijenata
1120
Nestalih bora
13
Godina iskustva
Ljudi se vežu za ljude – ne za prostor.

Dr. Josip Lovrić svoje desetogodišnje iskustvo iz kirurgije stekao je kao zaposlenik u Općoj bolnici Bjelovar gdje jer radio kao tada najmlađi specijalist opće kirurgije u Hrvatskoj. Karijeru je nastavio u području estetske medicine gdje je u proteklih 6 godina postao poznat i prepoznat od većine kolega iz struke, ne samo u državi već i na svjetskoj razini.

Tijekom svog rada postao je trener za prestižnog njemačkog proizvođača lasera Asclepion Laser Technologies te je uz njih sudjelovao u izradi jedinstvenog lasera na svjetskom tržištu – frakcijskog Romeo lasera za redukciju hrkanja koji je u fazi odobrenja FDA od strane Američke agencije za lijekove.

Inovativan pristup i njegova kreativnost rezultirali su daljnjim usavršavanjima i kreiranjima novih tretmana poput Laser Serum Infusiona koji je izniman odaziv pronašao na tržištu Rusije i Australije. Ono po čemu je ponajviše poznat svakako su dermalni fileri te se više tisuća žena prepustilo njegovim stručnim rukama i oku za estetske detalje na licu. Zaslužan je za blistavi izgled mnogih poznatih lica svijeta medija i estrade, no skromno nikad ne komentira koja lica drži „pod svojim budnim okom“. Njegovu stručnost prepoznao je i svjetski proizvođač filera Merz Aesthetic te je upravo 2017. godine izabran da bude trener za njihove proizvode Radiesse i Belotero prilikom ulaska tih preparata na naše tržište. Poznat po svojoj inovativnosti te pomno prateći svjetske trendove, posebnu pozornost usmjerio je pri otvaranju Boutique Clinic SKINOVA na odabir dermalnih filera. Tražeći samo najbolje, odlučio se za provjerene i prepoznatljive dermalne filere – IBSA Aliaxin i Allergan Juvederm.

Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor liječenja i minimalnu invazivnost u radu te individualan pristup s ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih metoda i tehnika liječenja.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a specijalizaciju opće kirurgije stekao je na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“ pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Aktivan je član Hrvatskog kirurškog društva te licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Kontinuiranu edukaciju provodi aktivnim sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu kao pozvani predavač, trener i edukator. Autor je i koautor nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te Zborniku Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Medicinski tehničar

Ognjen Rupe

Medicinski tehničar, uvijek vedar i dobro raspoložen, svoju je kreativnost i estetsku crtu pronašao u shvaćanju da je unutrašnja ljepota ono što nas definira, a vanjska odraz brige o vlastitoj koži.

Nakon 25 godina staža u KBC-u Zagreb postao je ponosan član tima Boutique Clinic Skinova gdje se upravo znanjem i stručnosću te brojnim edukacijama trudimo brigu o koži postavit na najvišu razinu.
Voditeljica call centra

Blaženka Škarić

Za sebe će reći da je, prije svega, supruga i majka, a kolege i klijenti zovu je dobrim duhom klinike. Vedra, komunikativna, strpljiva, izrazito elokventna i uvijek s dozom humora i radosti stoji na raspolaganju klijentima za sve njihove želje i potrebe. Njeno dugogodišnje iskustvo olakšava i izazovne situacije i ponosni smo što je dio našeg tima. Voli čitati, gledati dokumentarce i ići na izlete za produžene vikende. Često započinje razne dijete, a još češće ih završava uz ukusne palačinke

Imate pitanje?

Mi imamo odgovor

Malcare WordPress Security