Dr. Med.

Josip Lovrić

Dr. Josip Lovrić - Skinova
3200
Uspješnih zahvata
2280
Otklonjenih bora
160
Zadovoljnih pacijenata
10
Godina iskustva
Ljudi se vežu za ljude – ne za prostor.

Dr. Josip Lovrić svoje desetogodišnje iskustvo iz kirurgije stekao je kao zaposlenik u Općoj bolnici Bjelovar gdje jer radio kao tada najmlađi specijalist opće kirurgije u Hrvatskoj. Karijeru je nastavio u području estetske medicine gdje je u proteklih 6 godina postao poznat i prepoznat od većine kolega iz struke, ne samo u državi već i na svjetskoj razini.

Tijekom svog rada postao je trener za prestižnog njemačkog proizvođača lasera Asclepion Laser Technologies te je uz njih sudjelovao u izradi jedinstvenog lasera na svjetskom tržištu – frakcijskog Romeo lasera za redukciju hrkanja koji je u fazi odobrenja FDA od strane Američke agencije za lijekove.

Inovativan pristup i njegova kreativnost rezultirali su daljnjim usavršavanjima i kreiranjima novih tretmana poput Laser Serum Infusiona koji je izniman odaziv pronašao na tržištu Rusije i Australije. Ono po čemu je ponajviše poznat svakako su dermalni fileri te se više tisuća žena prepustilo njegovim stručnim rukama i oku za estetske detalje na licu. Zaslužan je za blistavi izgled mnogih poznatih lica svijeta medija i estrade, no skromno nikad ne komentira koja lica drži „pod svojim budnim okom“. Njegovu stručnost prepoznao je i svjetski proizvođač filera Merz Aesthetic te je upravo 2017. godine izabran da bude trener za njihove proizvode Radiesse i Belotero prilikom ulaska tih preparata na naše tržište. Poznat po svojoj inovativnosti te pomno prateći svjetske trendove, posebnu pozornost usmjerio je pri otvaranju Boutique Clinic SKINOVA na odabir dermalnih filera. Tražeći samo najbolje, odlučio se za provjerene i prepoznatljive dermalne filere – IBSA Aliaxin i Allergan Juvederm.

Naglasak u svom radu stavlja na optimalan izbor liječenja i minimalnu invazivnost u radu te individualan pristup s ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih metoda i tehnika liječenja.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a specijalizaciju opće kirurgije stekao je na Klinici za kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru „Rebro“ pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Aktivan je član Hrvatskog kirurškog društva te licenciran od strane Hrvatske liječničke komore. Kontinuiranu edukaciju provodi aktivnim sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu kao pozvani predavač, trener i edukator. Autor je i koautor nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima te Zborniku Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Malcare WordPress Security