Easy Droxy Versicolor kemijski peeling je visoko površinski peeling sastavljen od različitih AHA kiselina (glikolna, limunska, mliječna, kajična i salicilna kiselina) koji djeluje na epidermis i pogodan je za tretiranje problema mladenačke kože sklone aknama i izbijanjima ili ranih učinaka fotostarenja. Indiciran je i za sprječavanje oštećenja kože zbog pretjeranog izlaganja UVA / UVB zračenju, redukciji površinskih bora, krhkosti epidermalnog sloja te za suhi u „pušački“ tip kože.

Jedini je kemijski peeling na tržištu koji ima vizualnu kontrolu neutralizacije na koži promjenom boje, što predstavlja dodatnu razinu sigurnosti od pretjeranog učinka AHA kiselina. Sam neutralizator pruža hidratantni i umirujući učinak na kožu.
Easy Droxy Versicolor Peel daje odlično i uravnoteženo osvježenje koži bez gotovo ikakvog vremena oporavka i može se koristiti kao samostalan tretman ili dodatak tretmanima održavanja i rada na kvaliteti kože.

Dubina peelinga: epidermis

Najbolji učinak postiže se serijom od 4 uzastopna tretmana u razmaku od 8 dana uz adekvatnu kućnu njegu iz SkinTech Pharma group linije dermokozmetike.
Ovaj tip kemijskog peelinga moguće je izvoditi tijekom cijele godine uz adekvatnu SPF zaštitu od proljeća do jeseni.

Cjenik kozmetoloških tretmana vidite ovdje.

Malcare WordPress Security