Naše lice stari kao posljedica brojnih faktora – od gubitka kosti, masnog tkiva, oslabljenog djelovanja mišića lica i, naravno, djelovanja UV zračenja, što znači da ne stari izolirano samo jedan dio lica, već čitavo lice.

Jedan od najpopularnijih tretmana današnjice svakako su dermalni hijaluronski fileri. Hijaluronska kiselina nalazi se u našoj koži uz kolagen i ostale aktivne tvari koje održavaju kožu mladolikom. Njena uloga je da zadržava vodu, sprječava isušivanje kože te pruža volumen i pospješuje zacjeljivanje. Nažalost, tijekom godina razina hijaluronske kiseline opada, a koža postaje opuštena, dehidrirana i gubi na volumenu.

Upravo tu uskaču tretmani hijaluronskim filerima koji se koriste ne samo za popunjavanje bora na određenom dijelu lica, već i za popunjavanje usana i obraza, naglašavanje jagodica, korekciju nosa, podočnjaka i brade te za lifting čitavog lica. Popularni su upravo jer omogućuju zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica, bez da ugrožavaju mimiku lica.

Dobrobiti hijaluronskih filera za kožu:
  • Popunjavaju bore i smanjuju njihovu vidljivost
  • Vraćaju vlagu i hidratiziraju kožu
  • Povećavaju elastičnosti kože
  • Vidno revitaliziraju kožu
  • Mogu se koristiti za sve zone lica
  • Vraćaju izgubljeni volumen koži
  • Potiču stvaranje novog kolagena
  • Koriste se za povećanje usana i lifting cijelog lica.
Postupak ubrizgavanja filera

Tretman dermalnim filerima može potrajati do sat vremena, ovisno o vašim željama i količini dermalnih filera. Prije ubrizgavanja, temeljito uklanjamo svu šminku i nečistoće s područja koje tretiramo. Liječnik zatim na lice nanosi anestetik za ublažavanje boli prilikom uboda igle te ubrizgavanja.

Nakon određenog vremena koje je potrebno da bi anestetik djelovao, kreće aplikacija filera. Samo ubrizgavanje traje svega nekoliko minuta, ovisno o području na koje se ubrizgava hijaluron. Rezultati su vidljivi gotovo odmah, dok oporavak kod većine klijenata nije potreban.

Rezultati i oporavak

Rezultati tretmana hijaluronskim filerima vidljivi su odmah nakon tretmana.

Već nakon samo nekoliko tjedana, hijaluron će se potpuno raspodijeliti na zonama gdje smo ga primijenili, a nakon toga rezultati, ovisno o indikacijama i ovisno od osobe do osobe, mogu biti vidljivi čak i do 15 mjeseci nakon prve primjene. Tako da osim što su hijaluronski dermalni fileri prirodan način pomlađivanja kože te vam daju prirodan izgled, oni daju i dugotrajne rezultate.

Ako postoji želja za ponavljanjem tretmana, predlažemo pričekati određeno vrijeme da se vidi rezultat.

Aliaxin dermalni fileri

U Boutique Clinic SKINOVA koristimo najkvalitetnije hijaluronske filere talijansko-švicarskog proizvođača Ibsa – Aliaxin. Aliaxin hijaluronske filere odlikuje izuzetno velika čistoća sastava te jedinstvena formula koja ih čini potpuno sigurnim za primjenu s minimalnim nuspojavama uz neznatno oticanje  te dugotrajnost učinka.

Hijaluronski fileri Aliaxin, osim za revitalizaciju kože, koriste se i za korekcije izgleda lica pa se njime mogu popunjavati usne, obrazi i bore te napraviti lifting cijelog lica.

S obzirom na to da svako područje lica zahtijeva personalizirani tretman, IBSA je kreirala šest različitih formulacija koristeći različite molekularne težine sa specifičnim visoko-elastičnim svojstvima, nudeći cjelovitu liniju proizvoda za tretiranje čak 12 različitih područja lica.

 

 

Cjenik usluga dermalnih filera vidite ovdje.

Malcare WordPress Security